Welkom bij Care 4 Bikes

 

Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in racefietsen en mountainbikes en door onze passie voor fietsen staan wij zelf volop in de fietswereld. Door de technische achtergrond van Robert en Loek blijven ze graag op de hoogte van de nieuwste technieken en mooie materialen. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren.

 

15 jaar geleden heeft Loek Ietswaard samen met zijn vrouw Miep de winkel opgericht. In zijn jongere jaren was de passie voor het fietsen en wedstrijdfietsen er al bij de Volharding, wat hij tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier doet. 

Zijn zoon Robert was in zijn jeugd altijd al te vinden op de mountainbike en tegenwoordig ook al meerdere jaren op de racefiets. 14 jaar lang staat hij met veel passie naast zijn vader in de winkel en sinds 2018 ook zijn vriendin Elionora.

 

Bij ons staat de klant centraal. Bij de aankoop van een fiets schenken wij volop aandacht aan de wensen van de klant. Op basis hiervan stemmen wij, samen met de klant, de maatvoering en de keuze van het juiste materiaal af.

Kortom, ons specialisme geeft u het plezier tijdens het fietsen.

 

U kunt bij ons terecht voor aankoop, onderhoud en (schade) reparatie van:

  • Racefietsen
  • Mountainbikes
  • Baanfietsen
  • Gravel- / Cyclocrossfietsen
  • Tijdrit- / Triatlon fietsen

 

 Kom gerust eens kijken in onze winkel onder het genot van altijd verse koffie en laat u verrassen door de nieuwigheden en de mogelijkheden.

 

Tot ziens in onze winkel!

 


Robert vertelt over de laatste trends en

ontwikkelingen op het gebied van racefietsen.


Adresgegevens:

 

Care 4 Bikes

Nooitgedacht 40

3701 AN Zeist

Tel: 030-6668121

info@care4bikes.nl

 

Onderhoud & Reparatie:

Service@care4bikes.nl

 

Gratis parkeren op eigen terrein

 

 

Openingstijden:

 

Zondag en Maandag

Gesloten

 

Dinsdag t/m Zaterdag

09.00 - 17.00 uur